Hodnocení blogerských povídek online

30. srpna 2012 v 4:20 | Tereza Matoušková |  Fantasy a tvůrčí psaní
V sobotu na srazu mě upozorňovala Dragita, že mám nějaké resty v rubrice s Hodnocením povídek. Ano, mám a nemalé. Zasekla jsem se u 145 komentáře z 261 a posledních několik měsíců dělám, jako by tu žádná podobná rubrika ani nebyla. Prostě není na něco podobného čas.
Nicméně, teď se ve mně pohnulo svědomí a rozhodla jsem se, že si dnes v noci vyhradím hodinku na čtení. Napadla mě k tomu taková malá hříčka a to, že budu po pěti minutách zaznamenávat, jak jsem s hodnocením blogových prací pokročila. Třeba to některé z vás zavčasu odradí od betareadingu, porotcování a podobných jiných časožroutů.
Tak jsem zvědavá. :-P

3:00 - Otevírám rubriku Hodnotím povídky

3:05 - Nalézt poslední zhodnocenou povídku mi dalo poměrně zabrat, naštěstí jsem si vzpomněla na Mattův Stroj času, který jsem hodnotila mezi posledními. Nakonec jsem zakotvila u povídky na motivy Sherlocka Holmese od Tess. Je to pěkně dlouhé a nejsem si jistá, jestli je autorčin blog ještě funkční. Poslední článek někdy z dubna. Ale tak - vzhůru do toho! :-)

3:10 - Stále čtu Sherlocka.

3:15 - Pořád Sherlock. Napadá mě, jestli se dneska dostanu ještě k něčemu dalšímu.

3:20 - Poslední odstavec. Ze Sherlocka je romantik. Žena všech žen zřejmě úspěšně zapomenuta.

3:25 - Prošla jsem si předchozí komentáře a zjistila, že hlavní body, které jsem chtěla zahrnout do hodnocení už pojmul komentující přede mnou. No, nic, zkusím to vzít trochu z jiné stránky, ať se neopakuji. :-)

3:30 - Píši komentář, jsem přibližně v polovině.

3:35 - Komentář dopsán, mám ošklivý pocit, že jsem v něm sama nechala nějaké překlepy, ale už to tam prostě nevidím. :-D

3:40 - Odkaz na povídku Moritury te salutant od Elamony nefunkční. Aha, autorka se přestěhovala. Druhý odkaz na jinou doménu ovšem už taky nefunkční. Co se dá dělat.
Další autor píše, že mi povídku pošle na mail. Pokud to stále platí, Renthile, tak mi ji pošli na terezamatouskova@post.cz. Upozorňuji ale, že na mailu už mám taky hezkou frontu.

3:45 - Další "Page not found". Škoda, povídka s názvem "Jsem Sjetá lesní víla" mě už svým názvem docela zaujala.
Další povídka na blogu, který už skoro rok nefunguje a autorka prosí o zaslání kritiky na mail. Hmmm, tak jí asi napíšu na onen mail krátký vzkaz, jestli má ještě o kritiku vůbec zájem.

3:50 - Mail odeslán. Načínám 160. komentář a básničku Ryšavá straka. Blog je sice opět skoro rok neaktivní, ale básnička, to je hned.

3:55 - Krátká povídka "Utíkej, Blážo, utíkej" a vypadá to, že je blog dosud aktivní. Malý zázrak, koukám. :-)

4:00 - Povídka přečtena. Teď ještě napsat krátký komentář a jde se do hajan. :-)

Tak, za hodinu jsem se posunula od komentáře 145 ke komentáři 165, což není mnoho vzhledem k tomu, že jsem zvládla dvě povídky, básničku a jeden mail. No, bude hůř. Musím říct, že mě trochu mrzí, kolik povídek a blogů za ten rok prostě zmizelo, ale zase to může být dobré síto na autory. Asi je to relativní.

Příště si dáme online čtení povídek do soutěže, co říkáte?

Temnářka
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 matt matt | 30. srpna 2012 v 7:48 | Reagovat

ty vole ty chodis spat ve ctyri rano?:D  
jinam tu sjetou vilu bych si precetl:D

2 Abeille Abeille | Web | 30. srpna 2012 v 8:48 | Reagovat

to si teda naspala ked si šla spať o 4tej :D zasa pravdou je že možno ešte spíš :D
tak veľa šťastie v hodnotení toho dalšieho :D

3 Elinor Elinor | 30. srpna 2012 v 8:53 | Reagovat

Co říkám...? Že jsi sebevrah.

[1]: Matte, já nejpozději ve tři ráno VSTÁVÁM. (Pokud nejedu tak, že jsem přes celou noc vzhůru)

4 Matthias Matthias | E-mail | Web | 30. srpna 2012 v 9:22 | Reagovat

[3]: o_O

5 Sussanah de Silva Sussanah de Silva | Web | 30. srpna 2012 v 10:32 | Reagovat

Já prostě nechápu, že jsi ve čtiři ráno ještě schopná cokoliv dělat 8-O ale zhodnotit povídku do soutěže, ejště před tím, enž ji tam pošlu, to mě láká :-)

6 Matýsek Matýsek | Web | 30. srpna 2012 v 11:12 | Reagovat

Ano, blog dosud aktivní. Skoro. Síto na autory mne zachytává, ale kdo ví, třeba mě to někdy chytne.
Děkuji za zhodnocení. :)

7 Lennroe Lennroe | Web | 30. srpna 2012 v 14:34 | Reagovat

[1]: Jsou prázdniny, v kolik bys chtěl chodit spát snad né v jednu, to teprve, zalejhají děti :D
Tenhle článek se mi líbí, mohla bys online ponocovat častěji.

8 Aura Aura | Web | 30. srpna 2012 v 15:49 | Reagovat

Souhlasím s Lennroe :) Článek mě pobavil. Takovýhle bych brala víc :D
Jinak ponocování...běžná věc:) Otomíno je noční tvor, v tomhle mi si rozumíme:)

9 Tereza Matoušková Tereza Matoušková | E-mail | Web | 30. srpna 2012 v 17:21 | Reagovat

[1]: No, dneska jsem šla spát ještě později, četla jsem si potom ještě asi hodinu a půl Bouři mečů. Mám trochu problémy se spánkem. :-)

[2]: Děkuji. :-)

[3]: Já vím. :-D

[5]: Počkej, abych ti já zhodnotila povídku, nebo abys zhodnotila nějakou jinou povídku? :-D

[6]: Za málo. :-)

[7]: Jojo, hlavně zdravý režim. :-D Až mě to zase někdy chytne. :-D

[8]: Děkuji! No jo, až se k tomu zase dostanu, tak to opět zaznamenám. :-D Pro příští generace. :-D

10 Arvari Arvari | E-mail | Web | 30. srpna 2012 v 18:10 | Reagovat

Divím se, že ve čtyři ještě dokážeš nějak normálně fungovat. :-D Když já jsem náhodou vzhůru do čtyř, většinou už nejsem schopná ani smysluplnýho myšlení... :-D Jediný dva případy, kdy dokážu vnímat, je když se zažeru do čtení, případně do psaní, ale dokopat se v tu hodinu k něčemu takovýmuhle, to ani omylem... :-D

11 A.S. A.S. | Web | 31. srpna 2012 v 0:18 | Reagovat

Hm, to mi připomíná, že bych měla aktualizovat odkaz na mou povídku, kterou jsem ti nabídla k hodnocení. Přestěhování a nebo neaktivita tolika blogerů mě příliš nepřekvapuje - lidé jsou přelétavá stvoření. Jsi ovšem dobrá, že se ti nad tím chtělo v noci sedět. ;-)

12 Dragita Dragita | Web | 31. srpna 2012 v 2:48 | Reagovat

No já se tomu nedivím, také se mi to občas stává. Teď jsou skoro tři a mě se nechce spát.(dočetla jsem knihu) Nejde to a ráno vstávám :-D
zas tak moc prudit jsem nechtěla, jen jsem byla zvědavá, jak pokračuješ. Ani už nevím, kolikátá jsem na tom seznamu byla já.
Teda, klobouk dolů, Temnářko - protože, sice se mi nechce spát, ale abych nějak konstruktivně přemýšlela, to je na mě moc :-) tak brou noc :-D

13 Daletth Daletth | Web | 31. srpna 2012 v 11:33 | Reagovat

To je ještě dobrá bilance... Když si vzpomínám na porotcování Řádu, byla jsem mnohem pomalejší :-D

14 Mňoukla&vymňoukla Mňoukla&vymňoukla | Web | 31. srpna 2012 v 14:36 | Reagovat

Vidíš, vidíš... Být populární spisovatel je dřina :D

15 jacket evening dresses jacket evening dresses | E-mail | Web | 14. ledna 2013 v 12:05 | Reagovat

Yo! This is gonne sound kind of off topic however I badly need a little assistance from an reputable web site. Is it awfully challenging to set up your personal website? I'm not particularly techincal although I am able work things out pretty rapidly. I'm contemplating establishing my own web site however I'm unsure how to begin. Do you have some strategies? Many thanks
http://www.askdresses.org

16 viagra viagra | E-mail | Web | 23. dubna 2015 v 22:45 | Reagovat

Hello!
<a href="http://viagra4sildenafil.com/">generic viagra online</a> , <a href="http://cialis4tadalafil.com/">cheap cialis indice</a> ,

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama